Localizare Google Map sediu Cabinet Avocat  ...

Portalul tablouavocati.ro permite utilizatorilor o identificare rapida a Avocatilor in functie de proximitatea sediului acestora fata de adresa utilizatorului, numele avocatului sau domeniul de specializare.
Operatiunea de localizare permite vizualizarea traseului optim catre sediul dumneavoastra, precum si punerea la dispozitie a datelor de contact si redirectionarea catre pagina web a Avocatului sau, dupa caz, a profilului existent pe portalul tablouavocati.ro

Pagina proprie de prezentare ...

Prin inregistrarea pe portalul tablouavocati.ro, beneficiati de o pagina proprie de prezentare unde vor fi publicate datele de contact (numele, adresa, telefon, e-mail, web), sigla biroului sau poza, prezentarea dumneavoastra si a activitatii, articolele publicate, harta google cu locatia sediului, codul QR.

Forum juridic ...

Multe dintre spetele postate de catre utilizatori pe forum se concretizeaza in stabilirea de relatii contractuale intre avocati si cei care solicita un raspuns.
Avocatii inregistrati pe portalul tablouavocati.ro au drepturi de moderator si pot interveni cu solutii si opinii proprii pentru solutionarea cazurilor supuse dezbaterilor juridice. Avocatii au acces la datele celor care posteaza si primesc mail atunci cand a fost publicata o noua speta.

Publica articole ...

www.tablouavocati.ro este un portal de stiri si opinii juridice, interactiv, prin intermediul caruia Avocatii sau alte categorii profesionale pot publica articole, comenta sau dezbate aspecte de interes comun.

Newsletter, Facebook, Google+, LinkedIn, Twiter ...

Articolele, evenimentele, editorilalele publicate se distribuie prin newsletter, facebook, google+, twiter, asigurand vizibilitate unui numar nelimitat de destinatari.

Multiple criterii de selectare ...

Utilizatorii care cauta un Avocat au la dispozitie multiple criterii de selectare, precum: domeniul de specializare, judetul sau localitatea unde isi are sediul; programul de lucru: normal, extins, weekend; limbile straine vorbite sau in care se poate face comunicarea cu clientul.

Discount parteneri ...

Membrii Comunitatii Profesiilor Liberale se bucura de oferte speciale la achizitia de bunuri si servicii utile activitatii lor.

WebDesign, WebHosting, WebAdvertising ...

Servicii personalizate de creare, administrare si hosting a site-urilor proprii.
Servicii de advertising: google, yahoo, facebook.

 

 

Completati formularul de inregistrare si deveniti membru al Comunitatii Profesiilor Liberale.

Vizualizeaza pachetele de servicii si tarifele special create pentru dumneavoastra.